ENERGY 4 YOU HEEMSKERK - KLANKSCHAAL MASSAGE
ENERGY 4 YOU HEEMSKERK   - REIKI • DNA-2 • Reconnective Healing • Rainbow Children

Klankschaal massage

Sluit je ogen, geef je over, geniet en ontspan.
Een klankschaal massage is een cadeautje voor jezelf.

Alle materiële voorwerpen hebben een klank met een bepaalde grondtoon en resonantie. Ook levende wezens hebben een grondtoon en resonantie niveau. Als je de tonen en resonantiefrequentie op elkaar afstemt, vloeien ze in elkaar over. De toon vult dan het hoofd en bij een bepaalde frequentie ontstaat er een transtoestand die vergelijkbaar is bij het reciteren van een mantra.

Bij een andere frequentie gaat het hele lichaam resoneren. De schalen worden langs het lichaam gehouden of op het lichaam geplaatst. Door de klank en de trilling van de klankschaal af te stemmen op die van een orgaan of het hele lichaam (de trilling werkt door tot op cel-niveau) vindt er een genezingsproces plaats.

Klankmassage is effectief bij stress, diverse vormen van pijn, chronische moeheid, verdriet en traumatische ervaringen. Het verbetert de slaap, geeft onze eigenwaarde terug, geeft inzicht en vergroot zelfkennis.Inmiddels heb ik 8 schalen en iedere schaal heeft zijn eigen klank en trilling.


Vrouw en VerbindingCoach - Inspiratie Retraite
 
Even er tussenuit
een serene natuurplek
onthaasten, ontdekken en ont-moeten
heerlijk gezond eten
inspiratie en stilte
weldaad voor lichaam en geest
dat is de LENTE-Retraite van Vrouw&Verbinding
en jij kan er bij zijn ♥
 
Vanaf 2018 gaat Vrouw&Verbinding Coach - Inspiratie Retraites aanbieden in een prachtige natuurrijke omgeving. De eerste Retraite zal in de lente van 2018 gaan plaatsvinden op werkelijk een prachtige locatie, namelijk op de Veluwe (Epe) direct grenzend aan de Tongerse heide.
Doelstelling van deze Retraite is ontspanning, inspiratie, bezinning, verbinding en verstilling.
v.l.n.r.
Anita Duin
Gerda Duin
Brigitte Maat-Schaghen
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint