ENERGY 4 YOU HEEMSKERK - STOEL MASSAGE
ENERGY 4 YOU HEEMSKERK   - REIKI • DNA-2 • Reconnective Healing • Rainbow Children


Stoelmassage

Een samensmelting van oosterse en westerse massagetechnieken met een holistische benadering zodat je ook op een dieper niveau geraakt wordt. Je gaat tijdens een behandeling weer van denken naar voelen en je wordt  tijdens een behandeling weer meer bewust van je lichaam. Voel weer dat je een lichaam hebt, waardoor het evenwicht tussen het hoofd en het hart zich weer kan herstellen.

Vaak gaan we pas een oplossing zoeken zodra we klachten niet meer kunnen negeren. Maar in de oosterse geneeskunde is het gebruikelijk preventief te behandelen. Dus voordat er klachten ontstaan.

Door deze westerse manier van denken kan het dus langer duren voordat klachten die er al heel lang zijn, verdwijnen.

Door je zelf zo nu en dan een heerlijke stoelmassage te gunnen sta je even stil bij je gezondheid voordat je lichaam je dwingt om hieraan te denken.

Inmiddels ook een cursus nek- en schoudermassage gevolgd. Zo kan ik nog specifiekere klachten aanpakken en ook een nog intensere massage geven. Hierbij kan er voor gekozen worden om het op de blote huid te doen en er olie bij te gebruiken. Deze massage wordt ook op de stoel uitgevoerd.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint