Natuurgeneeskundige praktijk Energy 4 You Heemsker

Doornappel 27 Heemskerk 1964 KM NL

ENERGY 4 YOU HEEMSKERK​​

Reconnective Healing

Een client omschreef het gevoel van deze behandeling alsof zij in een bad lag en ik slechts golven maakte die hem raakte.

Een krachtige nieuwe manier, die lichaam en geest kunnen helen. Reconnective Healing is sterk verschillend van REIKI, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing en overtreft elke techniek waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Eric Pearl zegt hierover: "Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken.

Deze behandeling doe ik soms ook als de interesse er is, met Mineraal stenen. De kracht uit de stenen zorgt voor een extra toevoeging tijdens de behandeling.

Inmiddels heb ik een leuke verzameling van hanger steentjes "knuffelstenen" en ruwe mineralen ook speciaal voor de verkoop. Vooral bij kinderen gebruik ik de stenen.

Het zorgt voor een milde maar toch snelle healing.